Centro Multidisciplinar de Psicología y Logopedia - Cuidamos de ti
RSS

Entradas recientes

NUEVA WEB
Extraescolar 2016-17: Educación Emocional para niños
PSICONUTRICION
TALLER INFANTIL DE EDUCACIÓN EMOCIONAL
BUSCAMOS PROFESIONALES

Categorías

Noticias
con tecnología de

SINAPSIS PSICOLOGIA

ENTREVISTA PARA LA UAB

El pasado 27 de Enero, la Facultad de Ciencias Políticas y de Sociología de la Universidad Autónoma de Barcelona, entrevisto a nuestra profesional dedicada a la Consultoría Social y Política de SINAPSIS.

Os dejamos el link y la entrevista que salió publicada en el Butlletí número 89.


Si queréis saber más sobre los servicios que ofrece la CONSULTORÍA SINAPSIS, entrad en el siguiente link de nuestra web:La Laura Sánchez es llicencià en Ciències Polítiques i de l'Administració en la promoció de l'any 2010.
Ha fet estudis de postgrau a l'Institut Universitari d'Estudis Europeus (Màster en Integració Europea), a més de cursar estudis de Protocol i Comunicació Empresarial i Institucional. També ha treballat com a Investigadora i consultora de promoció internacional. Actualment, ha començat el seu propi projecte a Consultoría Sinapsis.
 
En què consisteix la teva feina? Com vas accedir-hi?
Em dedico a l'assessorament d'empreses, a què aconsegueixin tenir una projecció internacional, a millorar les seves importacions i exportacions. Segons el sector de l'empresa, hauran d'adreçar-se a un mercat o un altre. També, a la seva interacció amb les Administracions Públiques per a demanar ajudes i subvencions. A més a més, faig jornades i tallers adreçades a empreses i al públic en general sobre emprenedoria i promoció i política internacional.
Aquest projecte el vaig començar el passat 2013, intentant trobar una sortida professional als meus estudis i utilitzant els contactes que tinc a empreses estrangeres que volen fer negocis amb empreses catalanes.

Com valores la formació rebuda a la Facultat?
Considero que els coneixements que s'imparteixen són de bona qualitat i que ens ajuden a ser professionals polivalents i a poder entendre què passa al món sobretot per ser coneixements multidisciplinaris. Penso que els canvis que han anat fent-se en el sistema com la major participació a classe o els diferents jocs de rol ens ajuden a aprendre a interactuar i a pensar, a enfrontar-nos a situacions on hem de donar a conèixer els nostres coneixements i utilitzar la nostra capacitat analítica davant d'altres i, el més important, defensar els nostres posicionaments.
També penso que és bastant important les eines que em van ensenyar i que es poder utilitzar en qualsevol situació o feines.

Com valores la Facultat des de la pràctica professional? Quines coses creus que es podrien millorar?
Penso que s'hauria de donar a conèixer millor quines són les sortides laborals i orientar als estudiants i futurs graduats a la seva inserció laboral. Trobo que quan acabem els estudis ens trobem que l'accés al món laboral relacionat amb els nostres estudis no és gens fàcil.

Quin consell donaries als futurs politòlegs i sociòlegs de la Facultat?
El meu consell per als futurs politòlegs i sociòlegs és que aprofitin les oportunitats que se'ls brinda i que intentin fer-se un currículum que els diferenciï en alguna cosa dels altres professionals a través de la formació de postgrau, els voluntariats i les pràctiques.

Si voleu contactar amb la Laura podeu fer-ho a consultoria@sinapsisbcn.es


0 comentarios para ENTREVISTA PARA LA UAB:

Comentarios RSS

Añadir un comentario

Su nombre:
Dirección de email: (campo obligatorio)
Página web:
Comentario:
Haga su texto más grande, márquelo en negrita, cursiva y mucho más con etiquetas HTML. Le mostramos cómo..
Post Comment